25/04/2018

Velkommen til Arbejdernes Landsbank og Spar Nord

Ny release med flere pengeinstitutter til Darwin

Vi har glædet os til at kunne byde hjertelig velkommen til kunder i Arbejdernes Landsbank og Spar Nord til Darwin. Fra i dag af er det nu muligt for dem, at investere med Darwin, på en nem og billig måde sammen med resten af Darwin-brugerne fra i alt 11 danske pengeinstitutter.

 

Om Darwin siger Spar Nord og Arbejdernes Landsbank:

“Darwin er et helt nyt tilbud til de kunder, som gerne vil investere selv. Appen gør det nemt og brugervenligt at investere i indeksfonde med aktier og obligationer fra mobiltelefonen. Så det er endnu en ny mulighed i den digitale værktøjskasse, som vi tilbyder vores kunder”, siger direktør for Kommunikation og Forretningsudvikling i Spar Nord Ole Madsen

 

”Med Darwin får vi et solidt supplement til vores øvrige tilbud af investeringsløsninger, som gør det muligt at komme i gang med investering af også mindre beløb på en prisvenlig måde. Ved at tilknytte et opsparingsmål guides brugeren til at forfølge sit mål, og de løbende overførsler vil hurtigere blive investeret. Ganske enkelt,” siger Peter Normand, privatkunde- og formuedirektør i Arbejdernes Landsbank.

 

Endnu en gang velkommen til Spar Nord og Arbejdernes Landsbanks kunder, vi glæder os til at investere med jer 🙂

 

Husk at Darwin giver dig mulighed for at investere dine penge, så det passer til din økonomi og tidshorisont. I gennemsnit indskyder en Darwin-investor godt 12.000 kr., og knap halvdelen af brugerne overfører et fast beløb til Darwin hver måned.

 

Så begynd realiseringen af dit mål i dag – du kan starte med 1.000 kr. 😉

Download Darwin i dag i App Store eller Google Play og følg med på Instagram @darwinapp.dk