07/03/2018

Nyt i Darwin

Nyt menupunkt

I er mange som har efterspurgt en løsning for engangsoverførsler og vi har lyttet. Derfor er der nu en Darwin opdatering klar i App Store og Google Play.

Når du har opdateret din Darwin app til nyeste version vil du kunne se en ændringen i menuen. Vi har nemlig indsat et menupunkt kaldet Overfør, her kan du klikke, hvis du ønsker at overføre et engangsbeløb. Samtidig er muligheden for at trække penge ud lagt ind under samme menupunkt. Senere lægges muligheden for at justere eller oprette en månedlig overførsel også her. Hermed vil alt vedr. overførsel til og fra Darwin være samlet i ét menu punkt.

Ønsker du lige nu ændre din månedlige overførsel til Darwin? Så skal du bruge menupunktet Simulering, her kan du blandt andet redigere eller oprette en månedlig overførsel.

Overfør et engangsbeløb

Det er nu muligt overføre at engangsbeløb på minimum 500 kr. til din Darwin investering – nemt og hurtigt. Det kunne f.eks. være du har fået penge tilbage i skat, solgt arvegodset på DBA, fået gevinst på dine seneste fodbold odds, eller at du blot ønsker at indsætte flere penge til din Darwin investering. Dette skal gøres gennem appen, hvor du også kan se listen over dine konti, og vælge hvor pengene skal overføres fra.

Har du Instagram anbefaler vi at du følger vores profil @darwinapp.dk, her opdaterer vi ugentlig profilen med nyheder, tips, og Darwin historier.