13/04/2018

Gammel lærdom holder stadig

Morgenkommentar på Finans.dk

Der er ingen tvivl om, at aktiemarkederne er udfordrede af flere forhold, herunder den mere offensive amerikanske handelspolitik og frygten for renteforhøjelser i USA, som har præget nyhederne på det sidste. Gammel lærdom siger, at det er en god idé ikke at lægge alle æg i samme kurv. Du kan derfor med fordel investere i en portefølje sammensat af forskellige aktivtyper.

 

Det er nemlig vigtigt at sprede sin risiko. En god investering skal spredes udover forskellige geografiske områder, sektorer, i både aktier og obligationer. På obligationssiden skal man gerne finde noget som korrelere omvendt med aktier. Her kan obligationer når aktierne falder, ses som et stabiliserende element. For at balancere nogen af de udsving som kommer på finansmarkederne.

BankInvest og Darwins chefstrateg Jakob Vejlø

 

BankInvests og dermed også Darwins chefstrateg Jakob Vejlø er en fast del af panelet “Morgenkommentaren” på Finans.dk, der er Jyllands-Postens digitale erhvervsmedie. Panelet består af en række prominente danske økonomer fra den danske finansverden.

 

Læs hele Jakob Vejløs morgenkommentar på Finans.dk

 

Heldigvis for dig, behøver du ikke være interesseret i, eller bruge din tid på ovenstående, for at investere dine penge. I Darwin overvåger og tilpasser BankInvests investeringsspecialister løbende de fire investeringsprodukter i Darwin.

 

Darwin er til for dig, for at gøre professionel investering enkel!